Kährs

Om Kährs

 

De vakre designgulvene fra Kährs LVT har samme tiltalende tekstur og utseende som naturmateriale, men er mye mer praktisk. Gulvet er ekstra slitesterkt, takket være et beskyttende lag. I produksjonsutviklingen var fokus på å beholde en god luftkvalitet innendørs. Derfor er alle gulvene uten ftalater. Og vi tilbyr et PVC-fritt utvalg. Gulvene fra Kährs LVT er et resultat av Kährs och Ehrenborgs sterke sider. Dette er to gulvbedrifter som brenner for design og til å forbedre seg år for år. Med Kährs Luxury Tiles tilbyr vi moderne gulv til de fleste rom. Har du en visjon og er på jakt etter et designgulv som passer, vil du helt sikkert finne det her.

Slipp kreativiteten løs I kolleksjonene fra Kährs LT er det mange mønstre, alt fra klassisk skifer og tre, til mer dristige mønstre. Du kan gjerne blande størrelser, farger og strukturer for å få et gulv som skaper oppmerksomhet. Her presenterer vi de fire kolleksjonene.

DRY BACK WOOD AND STONE
Fra stilig fiskebeinsmønster med inspirasjon fra tre til rustikk formgivning med steinmønster. I denne kolleksjonen finner du et stort spekter med designgulv som henter inspirasjon fra naturmaterialer i tre og stein. Gulvene har en tykkelse på 2,5 mm, hvor 0,7 mm består av et slitelag som forlenger levetiden. Ved installering må gulvene limes.

CLICK WOOD AND STONE
Denne kolleksjonen er skapt for rom i hjem og offentlige miljøer hvor monteringen kan gjøres uten lim. Med låseteknikk i 5G er installeringen så enkel som overhode mulig. Du kan til og med legge disse gulvene ovenpå andre gulv. I tillegg til disse smarte egenskapene, har kolleksjonen et vakkert utseende, et slitesterkt ytre og en bakside som demper trinnlyden.

LOOSE LAY
Loose lay passer perfekt i kombinasjon med gulvplater av tekstil. Tykkelsen på fem millimeter sikrer at det ikke oppstår nivåforskjeller mellom platene. Loose lay er perfekt til midlertidige installasjoner, som på utstillinger og messer. Med sklisikker bakside kan man med denne kolleksjonen få et vakkert utseende gjennom å løslegge uten lim. Men når du vil legge gulv på større flater, er det nødvendig med lim på noen deler av monteringen.

Nordby Gulv kommenterer:
Vi har jobbet med Kährs sin LVT siden 2007.  Den gikk først under navnet «Nordic Flooring» fra Ehrenborg.  Deretter ble dette kjøpt opp av Kährs og brandet Kährs LVT. Så vi kjenner produktene godt gjennom mange år. Vi erfarer et godt utvalg med en stabilt veldig høy kvalitet.  Det er god variasjon i mønsterprintene og gulvene oppleves «ekte». Den nye kolleksjonen klikk – som også fins i fiskebenmønster i mindre dimensjoner er spennende!