Nordby Gulv

Nordby Gulv leverer gulvløsninger til både prosjektmarkedet og privatmarkedet. Hit er du velkommen både som privatkunde eller om du er firmakunde.

Om Nordby Gulv

 

Vi har gulv fra flere av de ledende produsentene av bl.a. tregulv, gulvbelegg, tekstile gulv (tepper på rull og teppeflis),  avskrapningsmatter, microsement m.m.  Vi har og produkter og kunnskap innen taktil merking ihht. universell utforming.
“Spesialprodukter” kan og skaffes som sportsgulv, tepper i spesialmønster, avpassede tepper (tepper med kanting) m.m.

Vårt showroom er personlig og profesjonelt.  Det gjenspeiler både hvem vi er, vi som jobber her, og det viser vår produktmiks.  Vi har skikkelige gulv og vil vise de fram på en ordentlig måte, men uten at det er noe jåleri!

Vi satser mye på å vise gulv i større format og prøver å alltid være komplett med store prøver.  Det vil si gulvbelegg i små og store ruller.  Parketter i hele planker og plater slik at du kan se det i en sammenheng.  Hylle opp og hylle ned med hele teppeflis og prøver i A4-format.
Fordi: gulvet er det største møbelet og store prøver er helt avgjørende for å velge gode materialsammensetninger.

I boligsammenheng kan vi gjerne mikse inn produktene laget til prosjektmarkedet.  De har en helt annen look og kraft enn produktene du tradisjonelt finner til privatmarkedet.

De fleste av våre produkter har vi salgsansvar for utenfor Trondheim.  Vi reiser derfor endel.  Hovedsakelig i området Møre + Trøndelag.  Her besøker vi arkitekter, interiørarkitekter, eiendomsbesittere, entreprenører, gulvleggere, fylke og kommune m.m.

 

Hvis du er interessert i historie:
Firmaet ble stiftet av Inge Nordby på 1970-tallet og ble drevet som en grossist (lagerførende proffbutikk) i mange år under navnet Nordby Engros A/S, en den formen det fikk i dag, ble til da sønnen Trond Nordby tok over på 90-tallet. Da skiftet firmaet navn til Nordby Gulv AS. Firmaet ble stiftet på nytt i 2003 av Geir Akre Pedersen som før dette jobbet som selger i firmaet.

Firmaet eies i dag av Silas Skibnes. Han startet i firmaet tidlig 90-tall med sporadisk jobbing som ryddegutt og postbud – sortering av ringpermer, rekvisita, prøver m.m. Etterhvert ble det litt over et år med full lagerjobbing, redigering av hjemmeside, monteringsarbeid osv., før han jobbet noen år i annen bransje. Han kom tilbake igjen og ble ansatt som selger i 1.august 2005 og har siden jobbet sammenhengende i Nordby Gulv. Han kjøpte opp firmaet av tidligere eier i januar 2012 og har eid firmaet siden.

Joana Tovmo

Ansvarsområder:

Parkett, privatkunder, boligtepper, sosiale medier

Tlf: 73 96 00 60 / 47 09 65 59

joana@nordby.no

Silas Skibnes

Ansvarsområder:

Prosjekt, proffkunder, teppeflis, Bolon, belegg

Tlf: 73 96 00 60 / 92 26 4039

silas@nordby.no