Bolon

Om Bolon

Som innovatører innen vevet design, tilbyr Bolon designgulv av høy kvalitet som er like funksjonelle som vakre.
Bolons gulv har enestående holdbarhetsegenskaper som inkluderer 10-15 års garanti, samtidig som de er enkle å rengjøre og vedlikeholde.
Alt gulv produseres i Ulricehamn, Sverige, med 100% fornybar energi og minimalt produksjonsavfall. Bolon integrerer bærekraft i alle ledd i produksjonskjeden, fra råstoff til resirkulering. Alle våre gulvkolleksjoner inneholder resirkulert materiale og European Best Environmental Practice PVC, samtidig som de er 100% fri for ftalater og tungmetallstabilisatorer. I tillegg til å bli anbefalt av NAAF (Norwegian Asthma & Allergy Association), holder vi alle viktige produktsertifiseringer som oppfyller kontrakts markedets krav som brannvurdering Bfl-S1 og A til A + i BREEAM vurdering av livssyklus. Med kunder som Google, Apple, Four Seasons Hotels, Adidas, Helsedirektoratet Oslo og Nye Deichmanske Bibliotek, tilbyr Bolon gulv en unik mulighet til å kombinere forskjellige former, mønstre, farger og kolleksjoner, og skaper helt unikt og bærekraftig interiør.

 

Nordby Gulv kommenterer:
Vi har jobbet med Bolon siden 2008 og har lang og viktig erfaring med produktene.
Bolon startet for oss som nisjeproduktet som var stilig, tøft og unikt som vi leverte litt hit og dit til møterom, små kontorprosjekter og andre steder som ville gjøre noe kult.
I dag er Bolon et kjempeviktig og stort produkt for oss.  Vi leverer fortsatt til de små og kule plassene – men og til de store prosjektene.
Store eiendomsbesittere (NTNU, EC Dahls, Koteng m.m.) bruker mye Bolon til seg selv eller sine leietakere.
FORDI: Bolon er laget av vevet vinyltråder.  Altså plast-garn.  Det trekker ikke til seg skit og smuss.  Søl absorberes ikke ned og blir forevig en guffen kladd.
Bolon er vanntett og rengjøres som andre teppegulv: støvsuger.  Når du bruker en skånsom tepperensmaskin på vanlige tepper, kan du bruke gulvvaskemaskin på Bolon.
Med kraftigere børster og mer vann blir gulvet rent og til og med helt nullstilt med en dyprens.
Norges Astma- og Allergiforbund er skeptiske til tradisjonelle tepper og går så langt som å fraråde det, men de anbefaler Bolon!
I tillegg er det lokalprodusert i Sverige i en familiebedrift som er utrolig gjestfrie.  Samtidig som de samarbeider med de største motehusene og designerne.

Link til fabrikkens norske hjemmeside: www.bolon.no