Mønster

Fiskeben

 

Denne metoden å legge gulv på har lange tradisjoner, og er ofte noe du finner i villaer og bygårder. Det betyr ikke dermed at dette ikke er et mønster for alle. Mønsteret kan nemlig gjøres både moderne og klassisk, og har et hav av bruksområder. Rommet vil føles mer åpent og moderne – resultatet er absolutt ikke gammeldags selv om gulvleggingsmetoden har vært i bruk i lange tider

En fiskebeinsparkett vil gi et særs eksklusivt og elegant uttrykk. Et virkelig blikkfang i ditt hjem!

 

Chevron

 

Chevron er på mange måter en videreutvikling av den gode gamle fiskebeinsparketten, men i en mer fremtredende V-form. Her er hver stav skråskjært, og du kan bruke både brede og smale staver for å oppnå ditt særegne og personlige resultat.

Forutsigbarhet er det som i høyest grad skiller chevron fra fiskebeinsmønsteret. Designet passer i de fleste rom, men tar seg kanskje best ut når det er snakk om store og åpne oppholdsrom hvor mønsterparketten virkelig fanger oppmerksomheten.

 

Semi Trapezium

Ønsker du gulv få andre har, så kan du gå for dette mønstret. Semi Trapezium skaper en unik dybde i rommet og se hvor flott det er i mørk farge. Lengder fra 700mm – 1500mm.
Semi Trapezium kan sees på som en mellomting mellom fiskeben og chevron. Den er vinklet, men kun på to sider og ikke på alle fire som chevron.