Woodlife

Om Woodlife

 

WOODlife Flooring – Europeisk produsent av markedsledende gulv med sans for miljø, kvalitet og estetiske løsninger.

Gulv i ekstraordinære dimensjoner produsert med innovativ teknologi tilpasset skandinavisk klima. Nøye utvalgte råvarer bygget opp på bjørk kryssfinèr som gjør parketten svært stabil og egnet for gulvvarme.

WOODlife er opptatt av inneklima og benytter kun lim uten helseskadelig Formaldelhyde-avgassing i alle sine produkter.

Er du på utkikk etter Douglas gran, så tilbyr WOODlife dette, ferdig behandlet fra fabrikk! Vil du heller ha eikeparkett i 3000 – 4000 mm lengder, tilbyr de dette også. Bredder fra 100 mm til 300 mm og tykkelser på 16 mm og 21 mm med not/fjær løsning.
WOODlife egner seg godt til større prosjekt med ønsker om trapp, lister, spiler, kjøkkenfronter etc. Det finnes nesten ingen grenser for hvilke muligheter man har med denne produsenten!

Link til fabrikkens engelske hjemmeside: www.woodlife-flooring.com

Sortering

EIK SELECT

Select-serien er nøye utvalgt, jevn i fargenyansen og nesten kvistfri. Serien tillater utfylling av små kvister, det naturlige reflekterende mønsteret i eiketre, dvs. mønsteret som skapes av margstrålene i treet, og fargevariasjonene som skapes av mønsteret i trefibrene.

EIK NATURE

Nature er en serie med naturlig utseende hvor den naturlige trestrukturen og fargevariasjonen kommer klart frem. I Nature-seriens naturlige treverk er antallet og størrelsen på kvistene begrenset, men tillatt. Det er også tilltt med små grupper med kvister og fylling av kvister.

EIK RUSTIC

Som navnet tilsier, er Ristic en serie som er full av kvister. Rustic-serien karakteriseres av kraftige fargenyanser, og kan ha et ubegrenset antall av både store og små kvister. Små søkk og fylte kvister er tilltt.

EIK ROBUST

Robust-serien er ikke så ulik Rustic, bortsett fra at den også tillater fyllinger av store kvister og sprekker. En serie som ser gammel og autentisk ut, med flere tilgjengelige toner.

Leggemetode

Plank

Den tradisjonelle linjære metoden er fortsatt mest brukt. Den gir det utseende vi kjenner så godt og som nok alltid vil være med oss. Velg mellom flere bredder ut i fra ønske og størrelse på rommet.

Mønster

Fiskeben, Chevron, Trapezium, Dutch, Cube – det er mange forskjellige mønster å velge mellom.     Få inspirasjon og se hvilket mønsterparkett som passer deg og din kreativitet.