ZERO

Om Zero

Zero. Rien, nichts, niente. Det eksisterer ikke et fnugg av verken PVC eller mykningsmidler i disse gulvene. Kolleksjonen Zero er utviklet for å skåne miljø og mennesker. Zero-gulvet er utviklet med Upofloors materiale Enomer®. Dette, og det at produksjonsprosessen overholder ISO 14001-standarden, gjør at Zero både er holdbar og skånsom. Dermed passer gulvet perfekt i offentlige miljø hvor kravene kan være ekstra høye. Bruk gulv fra Zero i lokaler hvor strenge krav til sikkerhet, f.eks. innenfor helse, handel, restaurasjon, utdanning og kontor.
Kolleksjonen Zero inneholder tre produkttyper: Zero Sheet, Zero Sound, med bakside som demper trinnlyden og Zero Tile med plater uten sveiseskjøter.

Enomer® er det innovative gulvmaterialet som er utviklet av Upofloor for å forene nytenkning innenfor design med omtanke for mennesker og miljø. Det inneholder verken PVC, mykningsmiddel, ftalater, halogener, klor eller tungmetaller. Takket være dette, bidrar Enomer® til ren inneluft i rom hvor det legges. Med et hevet mønster gir dessuten materialet god sklisikkerhet. Enomer® motvirker også bakteriedannelse og produserer ikke farlig hydrogenklorid eller hydrogencyanid ved brann. 

Nordby Gulv kommenterer:
Forløperen til Zero var produktet LifeLine CS som var veldig likt Zero.
Vi har levert LifeLine CS og Zero til mange prosjekt i Midt-Norge siden 2007.
Det er kontorer, barnehager, mange skoler, aktivitetshus, helsesenter og ikke minst sykehus.
Vi erfarer at Zero er veldig ripebestandig og tåler kraftig bruk.  Det er ekstremt kjemikalieresistent og tåler kraftige rengjøringsmidler og mange syrer uten å missfarges!

Les gjerne mer på fabrikken hjemmeside: www.upofloor.com

Galleri