Timberwise

Om Timberwise

 

Timberwise-gulvene produseres av de fineste materialer med fokus på kvalitet og gode miljø- og produkt egenskaper.

Alle deres gulv leveres med innovativ oppbygging hvor de benytter markedets beste Eik – Ask – Lerk overflate og kryssfiner underlag av langsomt voksende finsk bjørk. Denne kombinasjonen gjør strukturen ekstremt tettvokst og svært formstabil.

Tidsriktige utvalg av treslag og fire forskjellige plankebredder (150, 185, 230 og 270mm), samt et nærmest uendelig fargeutvalg sikrer at du finner drømmegulvet tilpasset din livsstil og ditt interiør. Timberwise har gulv til alle ønsker, minimalistisk eller klassisk stil. Velg også mellom pusset/børstet struktur og hardvoksoljet/mattlakket overflate.

Montering av Timberwise-parkett er enkelt og raskt, dette på grunn av bjørk kryssfinerkjerne som gir en presis utfresing av Lock systemet. Gulvene produseres med WiseLock (click) til flytende montering eller med tradisjonell not-og-fjær-system for helliming til undergulv. Gulv med WiseLock system sparer tid og kostnader ved montering.

Inneklimaet i boligen din er viktigere for helse og trivsel enn det mange er klar over. Astma, allergi og annen overfølsomhet kan skyldes dårlig inneklima Derfor er det viktig at parketten ikke inneholder helseskadelige avgassinger som for eksempel formaldehyd. Formaldehyd kan forårsake irriterte øyne og luftveier selv ved små mengder. Timberwise var den første parkettprodusenten i verden som sluttet å bruke formaldehydholdig lim i sine produkter.

Link til fabrikkens egen norske hjemmeside: www.timberwise.no
Eller fabrikkens finske hjemmeside på engelsk: www.timberwise.fi

 

 

Sortering

EIK SELECT

Select-serien er nøye utvalgt, jevn i fargenyansen og nesten kvistfri. Serien tillater utfylling av små kvister, det naturlige reflekterende mønsteret i eiketre, dvs. mønsteret som skapes av margstrålene i treet, og fargevariasjonene som skapes av mønsteret i trefibrene.

EIK CLASSIC

Classic er en serie med naturlig utseende, hvor den naturlige trestrukturen og fargevariasjonen kommer klart frem. I seriens naturlige treverk er antallet og størrelsen på kvistene begrenset, men tillatt. Serien tillater også små kvistgrupper, såkalte kattepoter, så vel som utfylling av kvister, det naturlig reflekterende mønsteret i eiketre, dvs. mønsteret som skapes av margstrålene i treet.

EIK VINTAGE

Eik Vintage-serien inneholder fylte sprekker og sunne svarte kvister av ulike størrelser. Antallet kvister, fylte kvister og fylte sprekker variere. Svart fylling er del av et genuint klassisk utseende. Små inntrykkinger i de fylte kvistene og sprekker er også tillatt. Serien er karakterisert av den naturlige fargevariasjonen til eiken fra lys til mørk. Det generelle utseendet til Vintage-serien er imponerende, røft og rustikt.

 

Leggemetode

Plank

Den tradisjonelle linjære metoden er fortsatt mest brukt. Den gir det utseende vi kjenner så godt og som nok alltid vil være med oss. Velg mellom flere bredder ut i fra ønske og størrelse på rommet.

Mønster

Det kan være utfordrende å finne på noe nytt, spennende og kreativt som ikke så mange andre har. Det er kanskje nettopp derfor mønsterparkett for alvor har gjort sitt inntog i norske hjem.

Fargealternativer

POLAR

ANTARCTIS

SNOW WHITE

BEACH HOUSE WHITE

COTTON

WHITE WAX OILED

WHITE MATTE LACQUERED

WHITE CREAM

CREAM

ARCTIC

SNÖHETTA

SKY WHITE

NORDIC

NATUR

RUKA

SUOMU

FROST

GLITTERTIND

HUSKY

GREY

LYNGEN

LOFOTEN

MOONSTONE

SILVER

LEVI

TITAN

FERRO

YLLÄS

LINEN

BOLE

PALLAS

LUOSTO

ANTIQUE

COGNAC

LYNGSALPENE

BISCUIT GREY

SEACLAM

EBEN

CHOCO

BLUEBERRY

COAL

CUSTOM MADE